Tietoa lomalaiselle

Siisteys

Meillä kaikki lähtee siisteydestä, puhtaasta ja turvallisesta lomakokemuksesta.

Jokaisen vuokrauksen jälkeen siivousalan ammattilaiset suorittavat loppusiivouksen tai tarkistuskäynnin, jonka yhteydessä käytetään erityistä huomiota tartuntapintojen desinfiointiin.

Mikäli haluatte nauttia lomastanne täysin siemauksin loppuun saakka, järjestyy mökkeihin ja lomahuoneistoihin loppusiivous kohteissa erillisestä tilauksesta. Joinakin suosituimpina aikoina tai mökkikohteissa loppusiivous saattaa sisältyä loppuhintaan. Siitä kerrotaan varausvaiheessa.

Kalajoella Sandy Kelt – Irish House huoneistoihin kuuluvat aina lakanat pedattuna, pyyhkeet sekä loppusiivous aina loppuhintaan!

Rukalla loppusiivous kuuluu automaattisesti viikkovuokran hintaan ( min. 7.vrk )

Himoksella loppusiivous kuuluu pääsääntöisesti aina loppuhintaan.

Jotta voimme tarjota mahdollisimman edullisia mökkilomia, voi lomalainen suorittaa osassa mökeissä loppusiivouksen itse. Mökin kunto ja siivous tarkistetaan ammattilaisten puolesta jokaisen vuokrauksen jälkeen. Varsinkin näin korona-aikana siivoukseen tulee käyttää erityistä huomiota, joten pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että mikäli mökin tai huoneiston siivousohjeet ovat laiminlyöty, joudumme veloittamaan loppusiivouksen jälkikäteen.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Jotta voimme tarjota mahdollisimman edullisia mökkilomia, voi lomalainen tuoda omat lakanat ja pyyhkeet tullessaan. Näiden käyttö on pakollista. Tutustuhan varausehtoihimme.

Mikäli arvostatte, että kaikki on valmiina saapuessanne, voitte tilata liinavaatteet ja pyyhkeet valmiiksi varausvaiheessa. Osassa kohteistamme liinavaatteet ja pyyhkeet ovat aina valmiina. Tutustu mökin siis kohteen tietoihin.