Tietoa meistä

Ajatus yrityksen perustamisen takana

Tulemme vielä pitkään muistamaan kevään 2020, kun korona muutti maailman kulun. Samalla muuttui matkailu ja lomanviettotapamme.

Varaamökki.comin ajatus syntyi Tuomaksen – toisen perustajamme perheen mökkien vuokrauskokemuksista sekä kokemuksista perheen mökkejä vuokratessa. Ajatus uuden varauspalvelun perustamisesta kilpailemaan kankeiden ja vuosia muuttumattomina toimineiden palvelujen rinnalle oli kytenyt jo tovin, mutta korona antoi ajatuksille siivet.

Tuomaksen tausta hotelliketjujen ja lentoyhtiön myynti- ja markkinointimaailmasta antoi perspektiiviä miten uusi palvelu voisi toimia koronan jälkeisessä kotimaan lomien maailmassa. Sen tulisi olla asiakkaalle vaivaton, mobiilissa moitteettomasti toimiva, antaa riittävästi informaatiota kohteesta ja mökkien kuvat korkealaatuisia visuaalisuudeltaan. Varauksesta mökille saapumiseen asiakasta opastava digitaalinen ratkaisu, joka tarjoaa palvelua ja huolenpitoa eri kohdissa asiakaskokemuspolkua.

Uskomme, että menestys tulee asiakkaan odotusten täyttymisestä ja onnistuneen palvelukokemuksen jakamisesta. Teemme koko ajan enemmän hakuja ja ostopäätöksiä verkossa, joten myös varauspalvelujen kehityksen tulee olla tässä ajassa. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme myös mökkien omistajille viimeistä digitalisaatiota edustavan alustan sekä tarjota tehokkaasti että automaattisesti omia loma-asuntojaan kuluttajille.

Olemme siis enemmän palvelumuotoileva teknologia yritys kuin perinteinen mökkivälitys yritys. Me emme pysähdy. Kehitämme toimintaamme vastaamaan entistä enemmän sekä lomalaisen ja mökin omistajan tarpeita palvelumuotoilun ja digitaalisen automaation kautta! Rakastumme haasteisiin, sillä vain se rakastumisen tunne luo kehitystä!

Onnistumme – koska tahdomme!

MISSIO

Missiomme on, että teemme mökkilomista hauskempia, huolettomampia ja vastuullisempia.

VISIO

Tahdomme olla Suomen luotettavin ja vastuullisin mökkilomien mahdollistaja. Meillä loma alkaa jo varauksesta, sillä sekin voi olla elämys. Toimimme yhteistyössä mökkien omistajien kanssa, jotta jokainen mökki on turvallinen ja puhdas. Meillä on paikkakunnan parhaat yhteistyökumppanit ja vaikuttavimmat digitaaliset työkalut sekä intohimo auttaa asiakasta onnistumaan parhaan mahdolli